Aydın'da 1,6 ton etil alkol geçirildi

Gündem (AA) - Anadolu Ajansı | 04.12.2024 - 14:30, Güncelleme: 04.12.2024 - 15:58 2063+ kez okundu.
 

Aydın'da 1,6 ton etil alkol geçirildi

Aydın'da 1,6 ton etil alkol geçirildi
AYDIN (AA) - Aydın'da 1,6 ton etil alkol geçirildi, 2 kişi gözaltına alındı. İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve Hıdırbeyli Otoyol Jandarma Komutanlığı ekipleri, şüphe üzerine bir panelvanı durdurdu. Araçta yapılan aramada, İzmir'den getirildiği belirlenen 1,6 ton etil alkol bulundu. Ekipler araçtaki R.A. ve G.Ç'yi gözaltına aldı.
Aydın'da 1,6 ton etil alkol geçirildi

AYDIN (AA) - Aydın'da 1,6 ton etil alkol geçirildi, 2 kişi gözaltına alındı.

İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve Hıdırbeyli Otoyol Jandarma Komutanlığı ekipleri, şüphe üzerine bir panelvanı durdurdu.

Araçta yapılan aramada, İzmir'den getirildiği belirlenen 1,6 ton etil alkol bulundu.

Ekipler araçtaki R.A. ve G.Ç'yi gözaltına aldı.

Aydın HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve noktahaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
beylikdüzü escort esenyurt escort beylikdüzü bayan avcılar escort istanbul escort beylikdüzü escort bahceşehir escort esenyurt escort fındıkzade escort fındıkzade escort istanbul escort şişli escort