GÜNCELLEME - Fatih'te bir kısmı çöken bina mühürlendi

Gündem (AA) - Anadolu Ajansı | 11.06.2025 - 13:51, Güncelleme: 11.06.2025 - 11:26 153 kez okundu.
 

GÜNCELLEME - Fatih'te bir kısmı çöken bina mühürlendi

BİNANIN MÜHÜRLENMESİ VE DETAYLAR EKLENDİ
İSTANBUL (AA) - Fatih'te arka cephesinde kısmi çökme meydana gelen 5 katlı bina, belediye ekiplerince mühürlendi.Koca Mustafapaşa Sarraf Tahsin Sokak'taki 5 katlı binanın arka cephesinde kısmi çökme meydana geldi.İhbar üzerine olay yerine itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.Çökme sırasında binada bulunanlar kendi imkanlarıyla dışarı çıktı.Binanın çevresi güvenlik şeridiyle kapatılırken, ekiplerin olay yerindeki çalışması sürüyor.Öte yandan, çökme nedeniyle çevredeki bazı binalar da hasar aldı.İhbar üzerine olay yerine gelen Fatih Belediyesi ekipleri, bina ve çevresinde incelemelerde bulundu. Arka taraftaki duvarı tamamen çöken binanın mühürlenmesine karar veren ekipler, tutanak tuttuktan sonra binayı mühürledi.Binada annesi yaşayan Aslı Hazar, arka tarafta yapılan inşaat nedeniyle evin sallandığını ve birkaç hafta önce tedbir amacıyla binayı boşalttıklarını söyledi.Binanın ikinci derece tarih eser olduğunu belirten Hazar, "Normalde 500 metre çevresine bir çivi dahi çakılamazdı. Buraya inşaat yaptılar. Arka tarafa vinç getirdiler. 'Evimiz sallanıyor, inşaatı durdurun' dedim. Birkaç hafta önce annemi, ne olur ne olmaz diye çıkartıp kardeşimin evine yerleştirdik." dedi.
BİNANIN MÜHÜRLENMESİ VE DETAYLAR EKLENDİ

İSTANBUL (AA) - Fatih'te arka cephesinde kısmi çökme meydana gelen 5 katlı bina, belediye ekiplerince mühürlendi.

Koca Mustafapaşa Sarraf Tahsin Sokak'taki 5 katlı binanın arka cephesinde kısmi çökme meydana geldi.

İhbar üzerine olay yerine itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Çökme sırasında binada bulunanlar kendi imkanlarıyla dışarı çıktı.

Binanın çevresi güvenlik şeridiyle kapatılırken, ekiplerin olay yerindeki çalışması sürüyor.

Öte yandan, çökme nedeniyle çevredeki bazı binalar da hasar aldı.

İhbar üzerine olay yerine gelen Fatih Belediyesi ekipleri, bina ve çevresinde incelemelerde bulundu. Arka taraftaki duvarı tamamen çöken binanın mühürlenmesine karar veren ekipler, tutanak tuttuktan sonra binayı mühürledi.

Binada annesi yaşayan Aslı Hazar, arka tarafta yapılan inşaat nedeniyle evin sallandığını ve birkaç hafta önce tedbir amacıyla binayı boşalttıklarını söyledi.

Binanın ikinci derece tarih eser olduğunu belirten Hazar, "Normalde 500 metre çevresine bir çivi dahi çakılamazdı. Buraya inşaat yaptılar. Arka tarafa vinç getirdiler. 'Evimiz sallanıyor, inşaatı durdurun' dedim. Birkaç hafta önce annemi, ne olur ne olmaz diye çıkartıp kardeşimin evine yerleştirdik." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve noktahaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
beylikdüzü escort esenyurt escort beylikdüzü bayan avcılar escort istanbul escort beylikdüzü escort bahceşehir escort esenyurt escort fındıkzade escort fındıkzade escort istanbul escort şişli escort