dask

Amed Sportif Faaliyetler - Eminevim Ümraniyespor maçının ardından

Spor (AA) - Anadolu Ajansı | 14.04.2026 - 08:27, Güncelleme: 14.04.2026 - 09:45 68 kez okundu.
 

Amed Sportif Faaliyetler - Eminevim Ümraniyespor maçının ardından

- Amed Sportif Faaliyetler Teknik Direktörü Mesut Bakkal: -"Mücadelemizin karşılığını alamadık" -Ümraniyespor Teknik Direktörü Levent Açıkgöz: - "Oyuncularım karşılaşmada müthiş karakter gösterdi"
DİYARBAKIR (AA) - Trendyol 1. Lig'in 35. haftasında sahasında Eminevim Ümraniyespor ile 2-2 berabere kalan Amed Sportif Faaliyetler'in teknik direktörü Mesut Bakkal, "Çok ucuz goller yedik, ona üzülüyorum. Yani mücadelemizin karşılığını alamadık. Berabere bitirdik. İstemediğimiz sonuçtu." dedi. Bakkal, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, takımın oyunu ve kazanma isteğinden memnun olduğunu söyledi. İstatistiklerde rakipten iyi olduklarına dikkati çeken Bakkal, "Biz büyük bir camiayız. Böyle bir beraberlikle ne boynumuz ne de kafamız aşağı düşüyor. Bu takım şampiyon olacak 3 takımdan biri. Bizim hem takım hem yönetim hem de camia olarak bundan sonraki üç maçımızı geçecek gücümüz var. Hiçbir şekilde umutsuzluğa gerek yok. Hakikaten iyi oynadık yani böyle mücadele edelim, böyle oynayalım. Çok ucuz goller yedik, ona üzülüyorum. Yani mücadelemizin karşılığını alamadık. Berabere bitirdik. İstemediğimiz bir sonuçtu." diye konuştu.   - Eminevim Ümraniyespor cephesi Eminevim Ümraniyespor Teknik sorumlusu Levent Açıkgöz, oyuncularının karşılaşmada "müthiş karakter gösterdiğini" dile getirdi. Açıkgöz, "Bu takım başkasının sonuçlarıyla değil kendi mücadelesiyle ligde kalmayı başardı. Matematik olarak bir iki puanlık bir durum var. İnşallah onu da kendi elde edeceğimiz galibiyetle netleştirip önümüzdeki sezona hazırlığımızı yapacağız." diye konuştu.
- Amed Sportif Faaliyetler Teknik Direktörü Mesut Bakkal: -"Mücadelemizin karşılığını alamadık" -Ümraniyespor Teknik Direktörü Levent Açıkgöz: - "Oyuncularım karşılaşmada müthiş karakter gösterdi"

DİYARBAKIR (AA) - Trendyol 1. Lig'in 35. haftasında sahasında Eminevim Ümraniye spor ile 2-2 berabere kalan Amed Sportif Faaliyetler'in teknik direktörü Mesut Bakkal, "Çok ucuz goller yedik, ona üzülüyorum. Yani mücadelemizin karşılığını alamadık. Berabere bitirdik. İstemediğimiz sonuçtu." dedi.

Bakkal, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, takımın oyunu ve kazanma isteğinden memnun olduğunu söyledi.

İstatistiklerde rakipten iyi olduklarına dikkati çeken Bakkal, "Biz büyük bir camiayız. Böyle bir beraberlikle ne boynumuz ne de kafamız aşağı düşüyor. Bu takım şampiyon olacak 3 takımdan biri. Bizim hem takım hem yönetim hem de camia olarak bundan sonraki üç maçımızı geçecek gücümüz var. Hiçbir şekilde umutsuzluğa gerek yok. Hakikaten iyi oynadık yani böyle mücadele edelim, böyle oynayalım. Çok ucuz goller yedik, ona üzülüyorum. Yani mücadelemizin karşılığını alamadık. Berabere bitirdik. İstemediğimiz bir sonuçtu." diye konuştu.

 

- Eminevim Ümraniye spor cephesi

Eminevim Ümraniye spor Teknik sorumlusu Levent Açıkgöz, oyuncularının karşılaşmada "müthiş karakter gösterdiğini" dile getirdi.

Açıkgöz, "Bu takım başkasının sonuçlarıyla değil kendi mücadelesiyle ligde kalmayı başardı. Matematik olarak bir iki puanlık bir durum var. İnşallah onu da kendi elde edeceğimiz galibiyetle netleştirip önümüzdeki sezona hazırlığımızı yapacağız." diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve noktahaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.