dask

Ankara'da Başkan Özarslan'dan spora tam destek

Dünya 19.02.2026 - 11:18, Güncelleme: 19.02.2026 - 13:24 315 kez okundu.
 

Ankara'da Başkan Özarslan'dan spora tam destek

Ankara'da Başkan Özarslan'dan spora tam destek
Ankara'da Keçiören Belediye Başkanı Dr. Mesut Özarslan, Ankara’nın iki önemli futbol kulübü MKE Ankaragücü ve Emre Gökdemir İnşaat Ankara Keçiörengücü’nü yalnız bırakmayarak karşılaşmaları tribünden takip etti ANKARA (İGFA) - Ankara'nın Keçiören ilçesinde Ankara’nın köklü kulüplerine sahip çıkma kararlılığı ile sporun birleştirici gücüne verilen önem bir kez daha ortaya koydu. MKE Ankaragücü’nün Batman Petrolspor ile oynadığı karşılaşma öncesinde başlatılan bilet kampanyasına Keçiören Belediyesi de 1000 adet bilet desteği sağlayıp Başkent’in asırlık çınarına bir kez daha sahip çıkarak katkı sundu.   Mücadeleyi tribünden takip eden Keçiören Belediye Başkanı Dr. Mesut Özarslan ise 1-1 beraberlikle sonuçlanan maçın ardından Ankaragücü’ne olan desteğini şu sözlerle ifade etti: “Şehrimizin asırlık gururu Ankaragücü’müze her zamanki gibi destek olmak için tribündeki yerimizi aldık. İmalat-ı Harbiye daim ve muzaffer olsun.”   KEÇİÖRENGÜCÜ, ERZURUMSPOR FK KARŞISINDA MÜCADELE ETTİ Keçiören’in gururu Emre Gökdemir İnşaat Ankara Keçiörengücü’nü de yalnız bırakmayan Başkan Özarslan, Erzurumspor FK ile oynanan karşılaşmayı Aktepe Stadı’nda tribünden izledi. Büyük mücadeleye sahne olan karşılaşmada Keçiörengücü, Erzurumspor’a 2-1 mağlup oldu. Maç sonrası değerlendirmede bulunan Özarslan, takımın her zaman yanında olduklarını belirterek, “Keçiören’imizin gururu Keçiörengücü’müzün Erzurumspor maçında tribündeki yerimizi aldık. Takımımızın her zaman yanında olmaya devam edeceğiz.” dedi.
Ankara'da Başkan Özarslan'dan spora tam destek

Ankara'da Keçiören Belediye Başkanı Dr. Mesut Özarslan, Ankara’nın iki önemli futbol kulübü MKE Ankaragücü ve Emre Gökdemir İnşaat Ankara Keçiörengücü’nü yalnız bırakmayarak karşılaşmaları tribünden takip etti

ANKARA (İGFA) - Ankara'nın Keçiören ilçesinde Ankara’nın köklü kulüplerine sahip çıkma kararlılığı ile sporun birleştirici gücüne verilen önem bir kez daha ortaya koydu.

MKE Ankaragücü’nün Batman Petrol spor ile oynadığı karşılaşma öncesinde başlatılan bilet kampanyasına Keçiören Belediyesi de 1000 adet bilet desteği sağlayıp Başkent’in asırlık çınarına bir kez daha sahip çıkarak katkı sundu.

 

Mücadeleyi tribünden takip eden Keçiören Belediye Başkanı Dr. Mesut Özarslan ise 1-1 beraberlikle sonuçlanan maçın ardından Ankaragücü’ne olan desteğini şu sözlerle ifade etti: “Şehrimizin asırlık gururu Ankaragücü’müze her zamanki gibi destek olmak için tribündeki yerimizi aldık. İmalat-ı Harbiye daim ve muzaffer olsun.”

 

KEÇİÖRENGÜCÜ, ERZURUM SPOR FK KARŞISINDA MÜCADELE ETTİ

Keçiören’in gururu Emre Gökdemir İnşaat Ankara Keçiörengücü’nü de yalnız bırakmayan Başkan Özarslan, Erzurum spor FK ile oynanan karşılaşmayı Aktepe Stadı’nda tribünden izledi. Büyük mücadeleye sahne olan karşılaşmada Keçiörengücü, Erzurumspor’a 2-1 mağlup oldu. Maç sonrası değerlendirmede bulunan Özarslan, takımın her zaman yanında olduklarını belirterek, “Keçiören’imizin gururu Keçiörengücü’müzün Erzurum spor maçında tribündeki yerimizi aldık. Takımımızın her zaman yanında olmaya devam edeceğiz.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve noktahaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.