dask

Bolu Dağı'nda ağır tonajlı araçların geçişine izin verilmiyor

Gündem (AA) - Anadolu Ajansı | 29.12.2025 - 08:38, Güncelleme: 29.12.2025 - 09:35 146+ kez okundu.
 

Bolu Dağı'nda ağır tonajlı araçların geçişine izin verilmiyor

Bolu Dağı'nda ağır tonajlı araçların geçişine izin verilmiyor
DÜZCE/BOLU (AA) - D-100 kara yolunun Bolu Dağı kesiminde, kar yağışının etkisini artırması nedeniyle ağır tonajlı araçların geçişine müsaade edilmiyor. İstanbul ile Ankara arasında ulaşımı sağlayan önemli geçiş güzergahlarından Bolu Dağı'nda kar yağışı etkisini sürdürüyor. Trafik ekipleri, Bolu Dağı'nın Kaynaşlı mevkisinde kar yağışı ve buzlanma nedeniyle yolun ulaşıma kapanmaması için oluşturulan kontrol noktasında denetimlerine devam ediyor. Ekiplerce yapılan kontrollerde, ağır tonajlı araçların Ankara istikametine gidişlerine izin verilmiyor. Geçişin İstanbul istikameti ise Bolu sınırlarında yer alan Elmalık mevkisinden itibaren yine ağır tonajlı araçların ulaşımına kapatıldı. Her iki istikameti kullanacak tır ve kamyonlar Kaynaşlı ve Elmalık'taki park alanlarına yönlendiriliyor. - D-655 Batı Karadeniz Bağlantı Yolu'nda kar yağışı etkisini artırdı Öte yandan, D-655 Batı Karadeniz Bağlantı Yolu'nun Düzce ile Akçakoca ilçesi arasında kalan Kabalak ve Kurtsuyu rampalarında da yoğun kar yağışı görüldü. Karayolları ekipleri söz konusu bölgelerde kar küreme ve tuzlama çalışması yapıyor. Düzce'nin yüksek kesimlerinde yer alan Kalıcı Konutlar bölgesinde de belediye ekipleri çalışma yürütüyor.
Bolu Dağı'nda ağır tonajlı araçların geçişine izin verilmiyor

DÜZCE/BOLU (AA) - D-100 kara yolunun Bolu Dağı kesiminde, kar yağışının etkisini artırması nedeniyle ağır tonajlı araçların geçişine müsaade edilmiyor.

İstanbul ile Ankara arasında ulaşımı sağlayan önemli geçiş güzergahlarından Bolu Dağı'nda kar yağışı etkisini sürdürüyor.

Trafik ekipleri, Bolu Dağı'nın Kaynaşlı mevkisinde kar yağışı ve buzlanma nedeniyle yolun ulaşıma kapanmaması için oluşturulan kontrol noktasında denetimlerine devam ediyor.

Ekiplerce yapılan kontrollerde, ağır tonajlı araçların Ankara istikametine gidişlerine izin verilmiyor.

Geçişin İstanbul istikameti ise Bolu sınırlarında yer alan Elmalık mevkisinden itibaren yine ağır tonajlı araçların ulaşımına kapatıldı.

Her iki istikameti kullanacak tır ve kamyonlar Kaynaşlı ve Elmalık'taki park alanlarına yönlendiriliyor.

- D-655 Batı Karadeniz Bağlantı Yolu'nda kar yağışı etkisini artırdı

Öte yandan, D-655 Batı Karadeniz Bağlantı Yolu'nun Düzce ile Akçakoca ilçesi arasında kalan Kabalak ve Kurtsuyu rampalarında da yoğun kar yağışı görüldü.

Karayolları ekipleri söz konusu bölgelerde kar küreme ve tuzlama çalışması yapıyor.

Düzce'nin yüksek kesimlerinde yer alan Kalıcı Konutlar bölgesinde de belediye ekipleri çalışma yürütüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve noktahaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.