dask

Bursa Osmangazi’de yıpranan yollara asfalt müdahalesi

Dünya 17.02.2026 - 10:58, Güncelleme: 17.02.2026 - 11:14 155 kez okundu.
 

Bursa Osmangazi’de yıpranan yollara asfalt müdahalesi

Bursa Osmangazi’de yıpranan yollara asfalt müdahalesi
Bursa'da Osmangazi Belediyesi, ilçe genelinde sürdürdüğü kapsamlı asfalt yenileme çalışmalarıyla hem kent estetiğine değer katıyor, hem de vatandaşların günlük yaşamını kolaylaştırıyor. BURSA (İGFA) - Osmangazi’nin dört bir yanında gece gündüz demeden çalışan Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, kullanım ömrünü tamamlamış yolları sıcak asfaltla yenileyerek ulaşım kalitesini her geçen gün artırıyor. Bu kapsamda Çekirge Mahallesi Süleyman Sokak’ta uzun yıllardır kullanılan ve zamanla deforme olarak sürücülere zor anlar yaşatan asfalt, baştan sona yenilendi. Çalışmaların ilk aşamasında, bozulan ve yorgun hale gelen asfalt freze makinesiyle kazındı. Ardından kazınan asfaltın yerine 220 metre uzunluğunda, 5.5 metre genişliğinde, 210 ton asfalt dökülerek yolların yenilenmesi sağlandı. Yapılan yenileme çalışmasıyla birlikte araç sürücülerinin yanı sıra mahalle sakinleri de rahat bir nefes aldı.   Osmangazi Belediyesi’nin yaptıkları başvuruya anında cevap verdiğini söyleyen Çekirge Mahallesi Muhtarı Coşkun Alıntaş, yapılan hizmetten duyduğu memnuniyeti şu sözlerle dile getirdi: “Yolumuzun asfaltı yaklaşık 25 yıllıktı. Zamanla yıpranmış, bozulmuş ve ciddi sorunlar oluşturur hale gelmişti. Osmangazi Belediyesi’ne yolun yenilenmesi için dilekçe verdik. Talebimiz kısa sürede karşılık buldu ve yolumuz yenilendi. Başta Osmangazi Belediye Başkanımız Sayın Erkan Aydın olmak üzere emeği geçen tüm ekibe mahallem adına teşekkür ediyorum.”  
Bursa Osmangazi’de yıpranan yollara asfalt müdahalesi

Bursa'da Osmangazi Belediyesi, ilçe genelinde sürdürdüğü kapsamlı asfalt yenileme çalışmalarıyla hem kent estetiğine değer katıyor, hem de vatandaşların günlük yaşamını kolaylaştırıyor.

BURSA (İGFA) - Osmangazi’nin dört bir yanında gece gündüz demeden çalışan Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, kullanım ömrünü tamamlamış yolları sıcak asfaltla yenileyerek ulaşım kalitesini her geçen gün artırıyor. Bu kapsamda Çekirge Mahallesi Süleyman Sokak’ta uzun yıllardır kullanılan ve zamanla deforme olarak sürücülere zor anlar yaşatan asfalt, baştan sona yenilendi.

Çalışmaların ilk aşamasında, bozulan ve yorgun hale gelen asfalt freze makinesiyle kazındı. Ardından kazınan asf altın yerine 220 metre uzunluğunda, 5.5 metre genişliğinde, 210 ton asfalt dökülerek yolların yenilenmesi sağlandı. Yapılan yenileme çalışmasıyla birlikte araç sürücülerinin yanı sıra mahalle sakinleri de rahat bir nefes aldı.

 

Osmangazi Belediyesi’nin yaptıkları başvuruya anında cevap verdiğini söyleyen Çekirge Mahallesi Muhtarı Coşkun Alıntaş, yapılan hizmetten duyduğu memnuniyeti şu sözlerle dile getirdi:

“Yolumuzun asfaltı yaklaşık 25 yıllıktı. Zamanla yıpranmış, bozulmuş ve ciddi sorunlar oluşturur hale gelmişti. Osmangazi Belediyesi’ne yolun yenilenmesi için dilekçe verdik. Talebimiz kısa sürede karşılık buldu ve yolumuz yenilendi. Başta Osmangazi Belediye Başkanımız Sayın Erkan Aydın olmak üzere emeği geçen tüm ekibe mahallem adına teşekkür ediyorum.”

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve noktahaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.