dask

Bursa Osmangazi'ye yeni yollar kazandırıldı

Dünya 27.04.2026 - 11:44, Güncelleme: 27.04.2026 - 12:11 63 kez okundu.
 

Bursa Osmangazi'ye yeni yollar kazandırıldı

Bursa Osmangazi'ye yeni yollar kazandırıldı
Bursa'da Osmangazi Belediyesi, ilçede ulaşım konforunu artırmaya yönelik çalışmalarını aralıksız sürdürürken, hem mevcut yolları yeniliyor hem de ihtiyaç duyulan bölgelerde yeni bağlantı yolları açarak ulaşımı daha akıcı ve erişilebilir hale getiriyor. BURSA (İGFA) - Osmangazi Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, yıpranan yolları yenilemek ve ihtiyaç duyulan bölgelerde yeni yollar açmak amacıyla 7 gün 24 saat aralıksız mesai yapıyor. Planlanan çalışmalar doğrultusunda ekipler, yeni bağlantı yolları oluşturarak ulaşım konforunu artırıyor. Bu kapsamda Altınova Mahallesi 1. Keskin Sokak’ın Kıta Sokak’a bağlanması için çalışma başlatıldı. Toplam 115 metre uzunluğundaki güzergah, sıfırdan asfaltlanarak ulaşıma açılmaya hazırlandı. Öte yandan bölgede yapımı süren Dr. Ayten Bozkaya Spastik Çocuklar Hastanesi ve Rehabilitasyon Merkezi çevresindeki çıkmaz sokakların açılması için de çalışmalar devam ediyor. Vatandaşların ulaşımını kolaylaştıracak yol düzenlemelerinin kısa sürede tamamlanarak hizmete sunulması hedefleniyor.  
Bursa Osmangazi'ye yeni yollar kazandırıldı

Bursa'da Osmangazi Belediyesi, ilçede ulaşım konforunu artırmaya yönelik çalışmalarını aralıksız sürdürürken, hem mevcut yolları yeniliyor hem de ihtiyaç duyulan bölgelerde yeni bağlantı yolları açarak ulaşımı daha akıcı ve erişilebilir hale getiriyor.

BURSA (İGFA) - Osmangazi Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, yıpranan yolları yenilemek ve ihtiyaç duyulan bölgelerde yeni yollar açmak amacıyla 7 gün 24 saat aralıksız mesai yapıyor. Planlanan çalışmalar doğrultusunda ekipler, yeni bağlantı yolları oluşturarak ulaşım konforunu artırıyor. Bu kapsamda Altınova Mahallesi 1. Keskin Sokak’ın Kıta Sokak’a bağlanması için çalışma başlatıldı. Toplam 115 metre uzunluğundaki güzergah, sıfırdan asfaltlanarak ulaşıma açılmaya hazırlandı.

Öte yandan bölgede yapımı süren Dr. Ayten Bozkaya Spastik Çocuklar Hastanesi ve Rehabilitasyon Merkezi çevresindeki çıkmaz sokakların açılması için de çalışmalar devam ediyor. Vatandaşların ulaşımını kolaylaştıracak yol düzenlemelerinin kısa sürede tamamlanarak hizmete sunulması hedefleniyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve noktahaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.