dask

Bursa'da "Cimri" oyunu sahnelendi

Kültür-Sanat (AA) - Anadolu Ajansı | 28.11.2025 - 08:38, Güncelleme: 28.11.2025 - 12:42 640 kez okundu.
 

Bursa'da "Cimri" oyunu sahnelendi

Bursa'da "Cimri" oyunu sahnelendi
BURSA (AA) - Bursa'da, Fransız yazar Moliere'in kaleme aldığı ve Sabahattin Eyüboğlu'nun çevirdiği "Cimri" oyunu sanatseverler için perde açtı. Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi'nde (AKKM) sahnelenen oyunu Tansu Biçer yönetti. Gecede Serkan Keskin, Sezin Bozacı, Ahmet Kaynak, Mertcan Ertürk, Metin Alpargun, Yağmur Elif Seber, Muhammed Türkoğlu, Selen Şenay ve Onur Şenol gibi oyuncular sergiledikleri performanslarla izleyicilerden tam not aldı. Oyunun sonunda tiyatroseverleri selamlayan oyuncu kadrosu uzun süre alkışlandı.  
Bursa'da "Cimri" oyunu sahnelendi

BURSA (AA) - Bursa'da, Fransız yazar Moliere'in kaleme aldığı ve Sabahattin Eyüboğlu'nun çevirdiği "Cimri" oyunu sanatseverler için perde açtı.

Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi'nde (AKKM) sahnelenen oyunu Tansu Biçer yönetti.

Gecede Serkan Keskin, Sezin Bozacı, Ahmet Kaynak, Mertcan Ertürk, Metin Alpargun, Yağmur Elif Seber, Muhammed Türkoğlu, Selen Şenay ve Onur Şenol gibi oyuncular sergiledikleri performanslarla izleyicilerden tam not aldı.

Oyunun sonunda tiyatroseverleri selamlayan oyuncu kadrosu uzun süre alkışlandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve noktahaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.