dask

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Çiftçilerle İftar Programında Bir Araya Geldi

Yerel 21.02.2026 - 21:22, Güncelleme: 21.02.2026 - 21:22 145 kez okundu.
 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Çiftçilerle İftar Programında Bir Araya Geldi

NOKTA HABER – Recep Tayyip Erdoğan, Ramazan ayı dolayısıyla düzenlenen iftar programında Türkiye’nin dört bir yanından gelen çiftçilerle bir araya geldi. Haliç Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen programda tarım politikaları, üretim destekleri ve kırsal kalkınma projeleri ele alındı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, iftar programında yaptığı konuşmada tarımın stratejik bir sektör olduğuna dikkat çekerek, “Çiftçimizin emeği, alın teri ve üretimi ülkemizin geleceğinin teminatıdır” ifadelerini kullandı.     Tarıma Rekor Destek     Konuşmasında 2026 yılı için tarıma ayrılan bütçeye değinen Erdoğan, doğrudan ve dolaylı desteklerle birlikte yüz milyarlarca liralık kaynağın üreticilere sunulacağını belirtti. Devletin her zaman çiftçinin yanında olduğunu vurgulayan Erdoğan, özellikle küçükbaş ve büyükbaş hayvancılıkta yeni destek programlarının hayata geçirileceğini açıkladı.     Kırsal Kalkınma Vurgusu     Programda kırsalda yaşamın güçlendirilmesi, gençlerin tarıma teşvik edilmesi ve modern sulama yatırımlarının artırılması konuları da gündeme geldi. Erdoğan, üretimin sürdürülebilirliği için teknoloji ve dijital tarım uygulamalarının önemine dikkat çekti.     Çiftçilerden Teşekkür     İftar programına katılan çiftçiler, verilen destekler ve açıklanan projeler dolayısıyla memnuniyetlerini dile getirerek Cumhurbaşkanı Erdoğan’a teşekkür etti. Program, hatıra fotoğrafı çekimi ve sohbetlerle sona erdi.       NOKTA HABER Gelişmeler için bizi takip etmeye devam edin.  
NOKTA HABER – Recep Tayyip Erdoğan, Ramazan ayı dolayısıyla düzenlenen iftar programında Türkiye’nin dört bir yanından gelen çiftçilerle bir araya geldi. Haliç Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen programda tarım politikaları, üretim destekleri ve kırsal kalkınma projeleri ele alındı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, iftar programında yaptığı konuşmada tarımın stratejik bir sektör olduğuna dikkat çekerek, “Çiftçimizin emeği, alın teri ve üretimi ülkemizin geleceğinin teminatıdır” ifadelerini kullandı.

 

 

Tarıma Rekor Destek

 

 

Konuşmasında 2026 yılı için tarıma ayrılan bütçeye değinen Erdoğan, doğrudan ve dolaylı desteklerle birlikte yüz milyarlarca liralık kaynağın üreticilere sunulacağını belirtti. Devletin her zaman çiftçinin yanında olduğunu vurgulayan Erdoğan, özellikle küçükbaş ve büyükbaş hayvancılıkta yeni destek programlarının hayata geçirileceğini açıkladı.

 

 

Kırsal Kalkınma Vurgusu

 

 

Programda kırsalda yaşamın güçlendirilmesi, gençlerin tarıma teşvik edilmesi ve modern sulama yatırımlarının artırılması konuları da gündeme geldi. Erdoğan, üretimin sürdürülebilirliği için teknoloji ve dijital tarım uygulamalarının önemine dikkat çekti.

 

 

Çiftçilerden Teşekkür

 

 

İftar programına katılan çiftçiler, verilen destekler ve açıklanan projeler dolayısıyla memnuniyetlerini dile getirerek Cumhurbaşkanı Erdoğan’a teşekkür etti. Program, hatıra fotoğrafı çekimi ve sohbetlerle sona erdi.

 

 

 

NOKTA HABER

Gelişmeler için bizi takip etmeye devam edin.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve noktahaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.