dask

Eskişehir'de amatör futbol takımı oyuncuları "sahte ihbarla" polise sürpriz kutlama yaptı

Gündem (AA) - Anadolu Ajansı | 07.04.2026 - 11:05, Güncelleme: 07.04.2026 - 11:20 40 kez okundu.
 

Eskişehir'de amatör futbol takımı oyuncuları "sahte ihbarla" polise sürpriz kutlama yaptı

Eskişehir'de amatör futbol takımı oyuncuları "sahte ihbarla" polise sürpriz kutlama yaptı
ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de amatör futbol takımı oyuncuları tarafından yapılan sahte kavga ihbarına giden ekiplerin Polis Haftası kutlandı. Eskişehir'in amatör kulüplerinden Çamlıca Spor Kulübü yönetimi ve oyuncuları, Polis Haftası dolayısıyla ekiplere sürpriz yapmak istedi. Bunun üzerine 112 Acil Çağrı Merkezi'ne antrenman öncesi futbolcuların da karıştığı kavga ihbarı yapıldı. İhbar üzerine olay yerine giden polis ekiplerine pasta kesen sporcular, tüm emniyet teşkilatının Polis Haftası'nı kutladı. Antrenör Ahmet Taş, polisin canla başla çalıştığını belirterek, "Mesai gözetmeksizin bizim için birçok şeyle uğraşıyorlar. Biz de onlara güzel bir hoşluk yapmak istedik. Bütün polis arkadaşlarımızın gününü kutlamak istiyorum." dedi. Çamlıca Mahallesi Muhtarı ve Çamlıca Spor Kulübü Başkanı Savaş Hancı da gece gündüz vatandaşa hizmet eden polislere sürpriz yapmak istediklerini anlatarak, "Başta emniyet müdürümüze, müdür yardımcılarımıza, yunus polisi kardeşlerimize bu hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Muhtar olarak da kulüp başkanı olarak da emniyetle hep iç içeyiz. 'Alo' dediğimizde tüm sorunlarımızı çözüyorlar, kendilerine teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.
Eskişehir'de amatör futbol takımı oyuncuları "sahte ihbarla" polise sürpriz kutlama yaptı

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de amatör futbol takımı oyuncuları tarafından yapılan sahte kavga ihbarına giden ekiplerin Polis Haftası kutlandı.

Eskişehir'in amatör kulüplerinden Çamlıca Spor Kulübü yönetimi ve oyuncuları, Polis Haftası dolayısıyla ekiplere sürpriz yapmak istedi.

Bunun üzerine 112 Acil Çağrı Merkezi'ne antrenman öncesi futbolcuların da karıştığı kavga ihbarı yapıldı.

İhbar üzerine olay yerine giden polis ekiplerine pasta kesen sporcular, tüm emniyet teşkilatının Polis Haftası'nı kutladı.

Antrenör Ahmet Taş, polisin canla başla çalıştığını belirterek, "Mesai gözetmeksizin bizim için birçok şeyle uğraşıyorlar. Biz de onlara güzel bir hoşluk yapmak istedik. Bütün polis arkadaşlarımızın gününü kutlamak istiyorum." dedi.

Çamlıca Mahallesi Muhtarı ve Çamlıca Spor Kulübü Başkanı Savaş Hancı da gece gündüz vatandaşa hizmet eden polislere sürpriz yapmak istediklerini anlatarak, "Başta emniyet müdürümüze, müdür yardımcılarımıza, yunus polisi kardeşlerimize bu hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Muhtar olarak da kulüp başkanı olarak da emniyetle hep iç içeyiz. 'Alo' dediğimizde tüm sorunlarımızı çözüyorlar, kendilerine teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve noktahaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.