dask

Gaziantep FK, Kocaelispor maçının hazırlıklarına başladı

Spor (AA) - Anadolu Ajansı | 11.02.2026 - 23:13, Güncelleme: 11.02.2026 - 21:24 132 kez okundu.
 

Gaziantep FK, Kocaelispor maçının hazırlıklarına başladı

GAZİANTEP (AA) - Gaziantep FK, Trendyol Süper Lig'in 22. haftasında 15 Şubat Pazar günü deplasmanda Kocaelispor ile yapacağı maçın hazırlıklarına bir günlük iznin ardından başladı.Kulüpten yapılan açıklamaya göre teknik direktör Burak Yılmaz yönetimindeki antrenman, 1 saat 15 dakika sürdü.Isınma ve koordinasyon çalışmalarıyla başlayan idman, 5'e 2 pas çalışmaları ile devam ederken dar alanda gerçekleştirilen çift kale maçla sona erdi.Kırmızı-siyahlı ekip, yarın yapacağı antrenmanla hazırlıklarını sürdürecek.

GAZİANTEP (AA) - Gaziantep FK, Trendyol Süper Lig'in 22. haftasında 15 Şubat Pazar günü deplasmanda Kocaelispor ile yapacağı maçın hazırlıklarına bir günlük iznin ardından başladı.

Kulüpten yapılan açıklamaya göre teknik direktör Burak Yılmaz yönetimindeki antrenman, 1 saat 15 dakika sürdü.

Isınma ve koordinasyon çalışmalarıyla başlayan idman, 5'e 2 pas çalışmaları ile devam ederken dar alanda gerçekleştirilen çift kale maçla sona erdi.

Kırmızı-siyahlı ekip, yarın yapacağı antrenmanla hazırlıklarını sürdürecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve noktahaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.