dask

Hazine ve Maliye ile BDDK'da yeni atamalar Resmi Gazete'de

Gündem 16.12.2021 - 07:06, Güncelleme: 16.12.2021 - 08:48 13890+ kez okundu.
 

Hazine ve Maliye ile BDDK'da yeni atamalar Resmi Gazete'de

Hazine ve Maliye ile BDDK'da yeni atamalar Resmi Gazete'de
Hazine ve Maliye Bakanlığı'nda 2 bakan yardımcısı, 2 genel müdür görevden alınırken yerlerine yeni atamalar yapıldı. Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile yapılan atamalarda BDDK'da da görev değişimi yaşandı. ANKARA (İGFA) - Resmi Gazete'de yayımlanan kararlara göre, Hazine ve Maliye Bakanlığı'nda bakan yardımcıları olarak görev yapan Şakir Ercan Gül ile Mehmet Hamdi Yıldırım görevden alındı. Yerlerine Mahmut Gürcan ile Yunus Elitaş atandı. Ayrıca, Kamu Finansmanı Genel Müdürü Abdullah Bayazıt ile Ekonomik Programlar ve Araştırmalar Genel Müdürü Ahmet Yalçın Yalçınkaya, Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi'nin 4'üncü maddesi gereğince görevden alındı. BDDK'DA YENİ ÜYELER Bu arada bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan atamalara ilişkin Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi'nde, Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulu'nda da görev değişikliği yaşandı.  Buna göre BDDK ikinci başkanlığına Yakup Asarkaya getirilirken, Mustafa Balcı ile Olcay Turan da BDDK üyeliklerine atandı. Söz konusu atama kararlarına Resmi Gazete'de ulaşmak için tıklayabilirsiniz.  
Hazine ve Maliye ile BDDK'da yeni atamalar Resmi Gazete'de

Hazine ve Maliye Bakanlığı'nda 2 bakan yardımcısı, 2 genel müdür görevden alınırken yerlerine yeni atamalar yapıldı. Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile yapılan atamalarda BDDK'da da görev değişimi yaşandı.

ANKARA (İGFA) - Resmi Gazete'de yayımlanan kararlara göre, Hazine ve Maliye Bakanlığı'nda bakan yardımcıları olarak görev yapan Şakir Ercan Gül ile Mehmet Hamdi Yıldırım görevden alındı. Yerlerine Mahmut Gürcan ile Yunus Elitaş atandı.

Ayrıca, Kamu Finansmanı Genel Müdürü Abdullah Bayazıt ile Ekonomik Programlar ve Araştırmalar Genel Müdürü Ahmet Yalçın Yalçınkaya, Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi'nin 4'üncü maddesi gereğince görevden alındı.

BDDK'DA YENİ ÜYELER

Bu arada bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan atamalara ilişkin Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi'nde, Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulu'nda da görev değişikliği yaşandı.  Buna göre BDDK ikinci başkanlığına Yakup Asarkaya getirilirken, Mustafa Balcı ile Olcay Turan da BDDK üyeliklerine atandı.

Söz konusu atama kararlarına Resmi Gazete'de ulaşmak için tıklayabilirsiniz.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve noktahaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.