dask

İsrail ordusu Batı Şeria'da sebze pazarındaki iş yerlerini yıktı

Gündem (AA) - Anadolu Ajansı | 01.06.2026 - 11:22, Güncelleme: 01.06.2026 - 11:38 102 kez okundu.
 

İsrail ordusu Batı Şeria'da sebze pazarındaki iş yerlerini yıktı

İsrail ordusu Batı Şeria'da sebze pazarındaki iş yerlerini yıktı
İSTANBUL (AA) - İsrail ordusu, işgal altındaki Batı Şeria'nın Nablus kentine bağlı Beyta beldesindeki sebze pazarında bulunan bazı iş yerlerini yıktı. Filistin resmi ajansı WAFA'nın haberine göre, İsrail askerleri sabaha karşı Nablus'un güneyinde yer alan Beyta beldesindeki merkezi sebze pazarına baskın düzenledi. Baskın sırasında İsrail askerleri, pazarda sebze ve meyve satışı yapan esnafı mallarını tahliye etmeye zorladı. Daha sonra bölgeye getirilen İsrail'e ait bir buldozer, pazardaki sebze ve meyve satış noktalarının yıkımına başladı.
İsrail ordusu Batı Şeria'da sebze pazarındaki iş yerlerini yıktı

İSTANBUL (AA) - İsrail ordusu, işgal altındaki Batı Şeria'nın Nablus kentine bağlı Beyta beldesindeki sebze pazarında bulunan bazı iş yerlerini yıktı.

Filistin resmi ajansı WAFA'nın haberine göre, İsrail askerleri sabaha karşı Nablus'un güneyinde yer alan Beyta beldesindeki merkezi sebze pazarına baskın düzenledi.

Baskın sırasında İsrail askerleri, pazarda sebze ve meyve satışı yapan esnafı mallarını tahliye etmeye zorladı.

Daha sonra bölgeye getirilen İsrail'e ait bir buldozer, pazardaki sebze ve meyve satış noktalarının yıkımına başladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve noktahaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.