dask

İsrail ordusu, kuzeyde yedek askerlerin silah altına alındığı anların görüntüsünü paylaştı

Gündem (AA) - Anadolu Ajansı | 27.09.2024 - 17:08, Güncelleme: 02.10.2024 - 08:35 1838+ kez okundu.
 

İsrail ordusu, kuzeyde yedek askerlerin silah altına alındığı anların görüntüsünü paylaştı

İsrail ordusu, kuzeyde yedek askerlerin silah altına alındığı anların görüntüsünü paylaştı
ANKARA (AA) - Tel Aviv yönetiminden Lübnan'a olası kara saldırısı açıklamaları artarken İsrail ordusu, ülkenin kuzeyine konuşlandırılan 2 tugaydaki yedek askerlerin silah altına alındığı anlara ait görüntüleri yayımladı. Ordudan yapılan yazılı açıklamada, yedek askerlerden oluşan 2 tugayın İsrail'in kuzeyinde konuşlandırıldığı belirtildi. Açıklamada ayrıca yedek askerlerin silah altına alındığını gösteren anlar da paylaşıldı. Görüntülerde yedek askerlerin silah altına alınmasının yanı sıra bölgeye çok sayıda askeri araç ve tankın sevk edildiği görülüyor. İsrail ordusunun söz konusu görüntüleri Lübnan'a olası kara saldırısı söylemlerinin arttığı dönemde gelmesi dikkati çekti. Genelkurmay Başkanı Herzi Halevi, Lübnan'a kara saldırısına hazırlandıklarını duyurmuştu. İsrail Ordusu Kuzey Komutanlığı Komutanı Ori Gordin, Hizbullah ile yaşanan çatışmalarda "yeni bir aşamaya girdiklerini" savunarak Lübnan'a olası kara saldırısı için hazırlıklı olmaları gerektiğini söylemişti.      
İsrail ordusu, kuzeyde yedek askerlerin silah altına alındığı anların görüntüsünü paylaştı

ANKARA (AA) - Tel Aviv yönetiminden Lübnan'a olası kara saldırısı açıklamaları artarken İsrail ordusu, ülkenin kuzeyine konuşlandırılan 2 tugaydaki yedek askerlerin silah altına alındığı anlara ait görüntüleri yayımladı.

Ordudan yapılan yazılı açıklamada, yedek askerlerden oluşan 2 tugayın İsrail'in kuzeyinde konuşlandırıldığı belirtildi.

Açıklamada ayrıca yedek askerlerin silah altına alındığını gösteren anlar da paylaşıldı.

Görüntülerde yedek askerlerin silah altına alınmasının yanı sıra bölgeye çok sayıda askeri araç ve tankın sevk edildiği görülüyor.

İsrail ordusunun söz konusu görüntüleri Lübnan'a olası kara saldırısı söylemlerinin arttığı dönemde gelmesi dikkati çekti.

Genelkurmay Başkanı Herzi Halevi, Lübnan'a kara saldırısına hazırlandıklarını duyurmuştu.

İsrail Ordusu Kuzey Komutanlığı Komutanı Ori Gordin, Hizbullah ile yaşanan çatışmalarda "yeni bir aşamaya girdiklerini" savunarak Lübnan'a olası kara saldırısı için hazırlıklı olmaları gerektiğini söylemişti.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve noktahaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.