dask

İstanbul Beylikdüzü’ndeki atıklar Hatay’a nefes oldu

Dünya 16.04.2025 - 16:42, Güncelleme: 17.04.2025 - 08:23 1861+ kez okundu.
 

İstanbul Beylikdüzü’ndeki atıklar Hatay’a nefes oldu

İstanbul Beylikdüzü’ndeki atıklar Hatay’a nefes oldu
Çevre bilincini artırmak, atık yönetimi konusunda farkındalık yaratmak ve geri dönüşümün önemini vurgulamak için örnek projelere imza atan Beylikdüzü Belediyesi, “Atıklar Dünyamıza Oksijen Olsun” isimli kampanya başlattı. İSTANBUL (İGFA) - İlçedeki eğitim kurumları ve sivil toplum kuruluşlarının katkılarıyla toplanan yaklaşık 3 bin 500 kg atığın maddi karşılığıyla Hatay’a fidan bağışı yapıldı.      Başarılı bir sıfır atık yönetim sistemi oluşturan Beylikdüzü Belediyesi, çevre bilincini artırmak ve geri dönüşümün önemini vurgulamak için farkındalık yaratan projeleri hayata geçirmeye devam ediyor. Belediye’ninbaşlattığı, “Atıklar Dünyamıza Oksijen Olsun” kampanyasıyla ilçedeki eğitim kurumları ve sivil toplum kuruluşlarınınkatkılarıyla toplanan yaklaşık 3 bin 500 kilogram atığın maddi karşılığıyla “Geleceğe Nefes” platformu üzerinden Hatay’afidan bağışı yapıldı. SÜRDÜRÜLEBİLİR YAŞAMI TEŞVİK EDEN ANLAMLI BİR ADIM ATILDI Atıkların doğru bir şekilde toplanması ve geri dönüşümün yaygınlaştırılmasını hedefleyen proje ile hem geri dönüşüm bilinci artırıldı hem de doğaya olan sorumluluğu hatırlatan, sürdürülebilir yaşamı teşvik eden anlamlı bir adım atıldı.Kampanyanın tamamlanmasıyla birlikte katılım sağlayan tüm kurumlara, adlarına düzenlenen fidan dikim sertifikaları ve teşekkür belgeleri takdim edildi.  
İstanbul Beylikdüzü’ndeki atıklar Hatay’a nefes oldu

Çevre bilincini artırmak, atık yönetimi konusunda farkındalık yaratmak ve geri dönüşümün önemini vurgulamak için örnek projelere imza atan Beylikdüzü Belediyesi, “Atıklar Dünyamıza Oksijen Olsun” isimli kampanya başlattı.

İSTANBUL (İGFA) - İlçedeki eğitim kurumları ve sivil toplum kuruluşlarının katkılarıyla toplanan yaklaşık 3 bin 500 kg atığın maddi karşılığıyla Hatay’a fidan bağışı yapıldı.
    
Başarılı bir sıfır atık yönetim sistemi oluşturan Beylikdüzü Belediyesi, çevre bilincini artırmak ve geri dönüşümün önemini vurgulamak için farkındalık yaratan projeleri hayata geçirmeye devam ediyor.

Belediye’ninbaşlattığı, “Atıklar Dünyamıza Oksijen Olsun” kampanyasıyla ilçedeki eğitim kurumları ve sivil toplum kuruluşlarınınkatkılarıyla toplanan yaklaşık 3 bin 500 kilogram atığın maddi karşılığıyla “Geleceğe Nefes” platformu üzerinden Hatay’a fidan bağışı yapıldı.

SÜRDÜRÜLEBİLİR YAŞAMI TEŞVİK EDEN ANLAMLI BİR ADIM ATILDI

Atıkların doğru bir şekilde toplanması ve geri dönüşümün yaygınlaştırılmasını hedefleyen proje ile hem geri dönüşüm bilinci artırıldı hem de doğaya olan sorumluluğu hatırlatan, sürdürülebilir yaşamı teşvik eden anlamlı bir adım atıldı.Kampanyanın tamamlanmasıyla birlikte katılım sağlayan tüm kurumlara, adlarına düzenlenen fidan dikim sertifikaları ve teşekkür belgeleri takdim edildi.
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve noktahaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.