dask

İstanbul ve Kocaeli'de fuhuş operasyonlarında 9 zanlı tutuklandı

Gündem (AA) - Anadolu Ajansı | 18.10.2023 - 12:11, Güncelleme: 18.10.2023 - 12:15 1103+ kez okundu.
 

İstanbul ve Kocaeli'de fuhuş operasyonlarında 9 zanlı tutuklandı

İstanbul ve Kocaeli'de fuhuş operasyonlarında 9 zanlı tutuklandı
İSTANBUL (AA) - İstanbul ve Kocaeli'de gerçekleştirilen fuhuş operasyonlarında gözaltına alınan 12 şüpheliden 9'u tutuklandı. İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak-Kumar Büro Amirliği ekiplerince, fuhuş olaylarının önlenmesi amacıyla çalışma yapıldı. Ekipler, 3 ay süreyle yapılan teknik takip sonucunda suça karıştığı tespit edilen şüphelilerin yakalanması için harekete geçti. İstanbul ve Kocaeli'de belirlenen 12 farklı adrese düzenlenen eş zamanlı operasyonda, biri kadın 12 zanlı yakalandı. Operasyonda, 8'i yabancı uyruklu 9 mağdur kadın da kurtarıldı. Adreslerdeki aramalarda ele geçirilen 13 cep telefonu, 13 sim kart ve 1 hafıza kartına el konuldu. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 12 zanlıdan 9'u çıkarıldıkları hakimlikçe tutuklanırken, 3'ü adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Kurtarılan mağdur 8 yabancı uyruklu kadın ise İl Göç İdaresine teslim edildi.    
İstanbul ve Kocaeli'de fuhuş operasyonlarında 9 zanlı tutuklandı

İSTANBUL (AA) - İstanbul ve Kocaeli'de gerçekleştirilen fuhuş operasyonlarında gözaltına alınan 12 şüpheliden 9'u tutuklandı.

İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak-Kumar Büro Amirliği ekiplerince, fuhuş olaylarının önlenmesi amacıyla çalışma yapıldı.

Ekipler, 3 ay süreyle yapılan teknik takip sonucunda suça karıştığı tespit edilen şüphelilerin yakalanması için harekete geçti.

İstanbul ve Kocaeli'de belirlenen 12 farklı adrese düzenlenen eş zamanlı operasyonda, biri kadın 12 zanlı yakalandı. Operasyonda, 8'i yabancı uyruklu 9 mağdur kadın da kurtarıldı.

Adreslerdeki aramalarda ele geçirilen 13 cep telefonu, 13 sim kart ve 1 hafıza kartına el konuldu.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 12 zanlıdan 9'u çıkarıldıkları hakimlikçe tutuklanırken, 3'ü adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Kurtarılan mağdur 8 yabancı uyruklu kadın ise İl Göç İdaresine teslim edildi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve noktahaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.