dask

İYİ Partili Demir:

Siyaset 11.04.2022 - 09:44, Güncelleme: 11.04.2022 - 09:55 3503+ kez okundu.
 

İYİ Partili Demir:

İYİ Partili Demir: "Erdoğan enflasyonu bitirmek istemiyor"
İYİ Parti Edirne İl Başkanı Ekrem Demir, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 20 yıldır aynı vaatleri söylediğini belirterek, "Erdoğan enflasyonu bitirmek istemiyor" dedi. Erdoğan DEMİR/ Keşan Postası (EDİRNE İGFA)- Enflasyonu bahane ederek vatandaşa zam üstüne zam getirildiğini ifade eden İYİ Parti Edirne İl Başkanı Ekrem Demir;" Erdoğan göreve gelmeden önce halka bir takım vaatler sunmuştu. En dikkat çekeni de  ekonomik krizin son bulması ve maaşların insani bir seviyeye çıkartılmasıydı. Öyle ki 2003'de yaptığı bir konuşmada "Öncelikli amacımız asgari ücreti yükseltmek, halk çok zor durumda, bununla ilgili çalışmalarımız devam edecek" demişti. 2004'de yaptığı bir konuşmada ise "Biz gelir gelmez cepleriniz şişecek demedik, biraz daha bekleyin"dedi. O sözlerinin üstünden tam tamına 18 yıl geçti. Ne ekonomi düzeldi ne de asgari ücret insancıl seviyelere çıkartıldı. Ülke daha da çıkmaza girdi. Ülkeyi yönetenler halktan kopuk şekilde yaşamaya başladı.Enflasyon bitecek, kriz gidecek diyen Erdoğan, şimdilerde sabırla koruk helva olur sözleriyle halkı oyalamaya çalıştı.Geçmişe baktığımızda AK Partili gönül vermiş kardeşlerimiz göreceksiniz Aslında Erdoğan bu ülkeyi hiçbir zaman güzel yönetemedi. Günübirlik planlarla bazı kesimi kandırarak bu günlere gelebildi. Yancılarını ve kendini besleyen iktidar, 18 yılda halkı daha da fakirleştirdi, sefalete düşürdü ekmek alamaz hâle getirdi. "şeklinde konuştu.
İYİ Partili Demir: "Erdoğan enflasyonu bitirmek istemiyor"

İYİ Parti Edirne İl Başkanı Ekrem Demir, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 20 yıldır aynı vaatleri söylediğini belirterek, "Erdoğan enflasyonu bitirmek istemiyor" dedi.

Erdoğan DEMİR/ Keşan Postası (EDİRNE İGFA)- Enflasyonu bahane ederek vatandaşa zam üstüne zam getirildiğini ifade eden İYİ Parti Edirne İl Başkanı Ekrem Demir;" Erdoğan göreve gelmeden önce halka bir takım vaatler sunmuştu. En dikkat çekeni de  ekonomik krizin son bulması ve maaşların insani bir seviyeye çıkartılmasıydı. Öyle ki 2003'de yaptığı bir konuşmada "Öncelikli amacımız asgari ücreti yükseltmek, halk çok zor durumda, bununla ilgili çalışmalarımız devam edecek" demişti.

2004'de yaptığı bir konuşmada ise "Biz gelir gelmez cepleriniz şişecek demedik, biraz daha bekleyin"dedi. O sözlerinin üstünden tam tamına 18 yıl geçti. Ne ekonomi düzeldi ne de asgari ücret insancıl seviyelere çıkartıldı. Ülke daha da çıkmaza girdi. Ülkeyi yönetenler halktan kopuk şekilde yaşamaya başladı.Enflasyon bitecek, kriz gidecek diyen Erdoğan, şimdilerde sabırla koruk helva olur sözleriyle halkı oyalamaya çalıştı.Geçmişe baktığımızda AK Partili gönül vermiş kardeşlerimiz göreceksiniz Aslında Erdoğan bu ülkeyi hiçbir zaman güzel yönetemedi. Günübirlik planlarla bazı kesimi kandırarak bu günlere gelebildi. Yancılarını ve kendini besleyen iktidar, 18 yılda halkı daha da fakirleştirdi, sefalete düşürdü ekmek alamaz hâle getirdi. "şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve noktahaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.