dask

Karabük'ün yüksek kesimlerinde kar ve sis etkili oluyor

Gündem (AA) - Anadolu Ajansı | 23.02.2026 - 12:36, Güncelleme: 23.02.2026 - 12:49 902+ kez okundu.
 

Karabük'ün yüksek kesimlerinde kar ve sis etkili oluyor

Karabük'ün yüksek kesimlerinde kar ve sis etkili oluyor
KARABÜK (AA) - Karabük'ün yüksek kesimlerinde kar yağışı ve sis etkili oluyor. Safranbolu'nun Sarıçiçek Yaylası, Ömür Ahmet Kıran mevkisi ile Karabük-Bartın kara yolunun 1030 rakımlı Ahmetusta Geçidi'nde kar yağışı ve sis etkisini sürdürüyor. Ahmetusta Geçidi mevkisinde sürücüler, sis nedeniyle görüş mesafesinin azaldığı güzergahta dikkatli seyrediyor.
Karabük'ün yüksek kesimlerinde kar ve sis etkili oluyor

KARABÜK (AA) - Karabük'ün yüksek kesimlerinde kar yağışı ve sis etkili oluyor.

Safranbolu'nun Sarıçiçek Yaylası, Ömür Ahmet Kıran mevkisi ile Karabük-Bartın kara yolunun 1030 rakımlı Ahmetusta Geçidi'nde kar yağışı ve sis etkisini sürdürüyor.

Ahmetusta Geçidi mevkisinde sürücüler, sis nedeniyle görüş mesafesinin azaldığı güzergahta dikkatli seyrediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve noktahaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.