dask

Kayseri Talas'ta Söyleşi Günleri başlıyor

Dünya 11.10.2023 - 08:45, Güncelleme: 11.10.2023 - 09:11 1147+ kez okundu.
 

Kayseri Talas'ta Söyleşi Günleri başlıyor

Kayseri Talas'ta Söyleşi Günleri başlıyor
Araştırmacı, yazar ve akademisyenler, Talas Belediyesi tarafından düzenlenecek programla öğrencilerle buluşacak. Mehmet UZEL (KAYSERİ İGFA) Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Kayseri Kitap Fuarı için şehre gelen araştırmacı ve akademisyenler, Talas 7/24 Kütüphane ve Kültür Merkezi’nde öğrencilerle bir araya gelecek. Festival Talas 100. Yıl Etkinlikleri kapsamında ilk olarak 13 Ekim Cuma günü Prof. Dr. Vahdettin Engin ve Tarihçi Yazar Emel Engin’in yer alacağı programda tarihseverlerin merak ettiği konular masaya yatırılacak. Saat 14.00’te Vahdettin Engin’in öğrencilerle buluşacağı programda 16.00’da da Emel Engin’in söyleşisi başlayacak. DEVAMI GELECEK Öte yandan 21-22 Ekim tarihlerinde ise yine alanında uzman birbirinden değerli araştırmacılar 7/24 Kütüphane ve Kültür Merkezi’nde konferanslarına devam edecek. Zekeriya Efiloğlu, Seyit Ali Kahraman ve Ertan Özyiğit’in yer alacağı programda ayrıca ünlü Japon Deprem Uzmanı Yoshinori Moriwaki de vatandaşlarla bir araya gelerek merak edilen soruları cevaplayacak. 
Kayseri Talas'ta Söyleşi Günleri başlıyor

Araştırmacı, yazar ve akademisyenler, Talas Belediyesi tarafından düzenlenecek programla öğrencilerle buluşacak.

Mehmet UZEL (KAYSERİ İGFA)
Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Kayseri Kitap Fuarı için şehre gelen araştırmacı ve akademisyenler, Talas 7/24 Kütüphane ve Kültür Merkezi’nde öğrencilerle bir araya gelecek.

Festival Talas 100. Yıl Etkinlikleri kapsamında ilk olarak 13 Ekim Cuma günü Prof. Dr. Vahdettin Engin ve Tarihçi Yazar Emel Engin’in yer alacağı programda tarihseverlerin merak ettiği konular masaya yatırılacak.

Saat 14.00’te Vahdettin Engin’in öğrencilerle buluşacağı programda 16.00’da da Emel Engin’in söyleşisi başlayacak.

DEVAMI GELECEK

Öte yandan 21-22 Ekim tarihlerinde ise yine alanında uzman birbirinden değerli araştırmacılar 7/24 Kütüphane ve Kültür Merkezi’nde konferanslarına devam edecek.

Zekeriya Efiloğlu, Seyit Ali Kahraman ve Ertan Özyiğit’in yer alacağı programda ayrıca ünlü Japon Deprem Uzmanı Yoshinori Moriwaki de vatandaşlarla bir araya gelerek merak edilen soruları cevaplayacak. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve noktahaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.