dask

Kışın buz tutan Çıldır Gölü'nün çevresi çiçeklerle kaplandı

Kültür-Sanat (AA) - Anadolu Ajansı | 10.06.2025 - 11:44, Güncelleme: 10.06.2025 - 10:32 1628+ kez okundu.
 

Kışın buz tutan Çıldır Gölü'nün çevresi çiçeklerle kaplandı

ARDAHAN (AA) - Kışın yüzeyi buz tutan Çıldır Gölü'nün çevresi çiçeklerle kaplandı.Ardahan ile Kars sınırında 123 kilometrekare alana sahip Çıldır Gölü, bölgenin önemli turistik mekanları arasında yer alıyor.Kışın yüzeyinin tamamen donmasıyla üzerinde atlı kızakla gezinti ve Eskimo usulü balık avcılığının yapıldığı gölün çevresinde çiçekler açtı.Kış mevsiminin uzun sürdüğü bölgede, havaların ısınması ve karların erimesiyle göl çevresi çiçeklerle kaplandı.Yemyeşil görünüme kavuşan gölün çevresinde güzel manzaralar oluştu.

ARDAHAN (AA) - Kışın yüzeyi buz tutan Çıldır Gölü'nün çevresi çiçeklerle kaplandı.

Ardahan ile Kars sınırında 123 kilometrekare alana sahip Çıldır Gölü, bölgenin önemli turistik mekanları arasında yer alıyor.

Kışın yüzeyinin tamamen donmasıyla üzerinde atlı kızakla gezinti ve Eskimo usulü balık avcılığının yapıldığı gölün çevresinde çiçekler açtı.

Kış mevsiminin uzun sürdüğü bölgede, havaların ısınması ve karların erimesiyle göl çevresi çiçeklerle kaplandı.

Yemyeşil görünüme kavuşan gölün çevresinde güzel manzaralar oluştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve noktahaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.