dask

Manavgat'ta iki belediye aracının çarpıştığı kazada 7 kişi yaralandı

Gündem (AA) - Anadolu Ajansı | 25.03.2026 - 12:48, Güncelleme: 25.03.2026 - 13:44 46 kez okundu.
 

Manavgat'ta iki belediye aracının çarpıştığı kazada 7 kişi yaralandı

Manavgat'ta iki belediye aracının çarpıştığı kazada 7 kişi yaralandı
ANTALYA (AA) - Antalya'nın Manavgat ilçesinde belediyeye ait kamyonet ve kamyonun çarpışması sonucu 7 kişi yaralandı. Manavgat Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü şantiyesinden çıkan Mevlüt Ö. idaresindeki 07 LAR 49 plakalı kamyonet ile Manavgat Atıksu Arıtma Tesisi yolunda Selçuk Ö. yönetimindeki 07 LFH 79 plakalı belediyeye ait temizlik işleri kamyonu çarpıştı. Çarpışmanın şiddetiyle savrulan kamyonet, yol kenarındaki tarlaya devrildi. ​İhbar üzerine kaza yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kazada sürücü Mevlüt Ö. ile araçlarda bulunan Hasan A, Abdullah C, Soner A, Rıza D, Osman K. ve Ahmet A. yaralandı. Sağlık ekiplerince hastaneye kaldırılan yaralılardan 2'sinin hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.
Manavgat'ta iki belediye aracının çarpıştığı kazada 7 kişi yaralandı

ANTALYA (AA) - Antalya'nın Manavgat ilçesinde belediyeye ait kamyonet ve kamyonun çarpışması sonucu 7 kişi yaralandı.

Manavgat Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü şantiyesinden çıkan Mevlüt Ö. idaresindeki 07 LAR 49 plakalı kamyonet ile Manavgat Atıksu Arıtma Tesisi yolunda Selçuk Ö. yönetimindeki 07 LFH 79 plakalı belediyeye ait temizlik işleri kamyonu çarpıştı.

Çarpışmanın şiddetiyle savrulan kamyonet, yol kenarındaki tarlaya devrildi.

​İhbar üzerine kaza yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Kazada sürücü Mevlüt Ö. ile araçlarda bulunan Hasan A, Abdullah C, Soner A, Rıza D, Osman K. ve Ahmet A. yaralandı.

Sağlık ekiplerince hastaneye kaldırılan yaralılardan 2'sinin hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve noktahaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.