dask

Milli okçular, Dünya Kupası'nda finale yükseldi

Spor (AA) - Anadolu Ajansı | 06.05.2026 - 16:09, Güncelleme: 06.05.2026 - 16:18 59 kez okundu.
 

Milli okçular, Dünya Kupası'nda finale yükseldi

Milli okçular, Dünya Kupası'nda finale yükseldi
ANKARA (AA) - Milli sporcular, Çin'de gerçekleştirilen Hyundai Okçuluk Dünya Kupası 2. ayağında finale yükseldi. Türkiye Okçuluk Federasyonunun açıklamasına göre Şanghay kentinde düzenlenen organizasyonda finale yükselen makaralı yay kadın ve erkek milli takımları, 9 Mayıs Cumartesi günü altın madalya için mücadele edecek. Hazal Burun, Emine Rabia Oğuz ve Defne Çakmak'tan oluşan kadın milli takımı, TSİ 05.02'de ABD ile karşılaşacak. Batuhan Akçaoğlu, Emircan Haney ve Yağız Sezgin'den oluşan erkek milli takımı da yine ABD ile TSİ 05.40'ta karşı karşıya gelecek.
Milli okçular, Dünya Kupası'nda finale yükseldi

ANKARA (AA) - Milli sporcular, Çin'de gerçekleştirilen Hyundai Okçuluk Dünya Kupası 2. ayağında finale yükseldi.

Türkiye Okçuluk Federasyonunun açıklamasına göre Şanghay kentinde düzenlenen organizasyonda finale yükselen makaralı yay kadın ve erkek milli takımları, 9 Mayıs Cumartesi günü altın madalya için mücadele edecek.

Hazal Burun, Emine Rabia Oğuz ve Defne Çakmak'tan oluşan kadın milli takımı, TSİ 05.02'de ABD ile karşılaşacak.

Batuhan Akçaoğlu, Emircan Haney ve Yağız Sezgin'den oluşan erkek milli takımı da yine ABD ile TSİ 05.40'ta karşı karşıya gelecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve noktahaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.