dask

Rusya'nın en büyük dijital platformu Wildberries Türk turizm sektörüne girdi

Ekonomi (AA) - Anadolu Ajansı | 06.02.2026 - 17:28, Güncelleme: 07.02.2026 - 08:46 604 kez okundu.
 

Rusya'nın en büyük dijital platformu Wildberries Türk turizm sektörüne girdi

Rusya'nın en büyük dijital platformu Wildberries Türk turizm sektörüne girdi
MOSKOVA (AA) - Rusya'nın en büyük dijital platformu Wildberries'in, Antalya'da bir oteli faaliyete sokarak Türk turizm sektörüne girdiği bildirildi. Wildberries'ten AA muhabirine yapılan yazılı açıklamada, şirketin WB Travel markasıyla Türkiye ve Mısır'da faaliyete geçtiği kaydedildi. Tur şirketi FUN&SUN ile ortaklık yapıldığı bilgisine yer verilen açıklamada, Antalya'nın Kemer ilçesindeki "WB Travel Anita Matiate" adlı otelin bu kapsamda faaliyete geçtiği belirtildi. Türkiye ve Mısır'daki otellerin aile odaklı tatil köyleri olarak tasarlandığına işaret edilen açıklamada, WB Travel üzerinden çevrim içi otel, uçak bileti ve turlar için rezervasyon yapılabildiği ifade edildi. Açıklamada, Wildberries'in WB Travel markasıyla Türkiye ve Mısır’da bu yıl yeni oteller açmayı planladığı da duyuruldu. Rusya'da 2004 yılında faaliyete geçen Wildberries, Kazakistan, Gürcistan ve Belarus dahil çok sayıda ülkede kullanıcılara ürün ticareti gibi çeşitli dijital platform hizmetleri sunuyor.
Rusya'nın en büyük dijital platformu Wildberries Türk turizm sektörüne girdi

MOSKOVA (AA) - Rusya'nın en büyük dijital platformu Wildberries'in, Antalya'da bir oteli faaliyete sokarak Türk turizm sektörüne girdiği bildirildi.

Wildberries'ten AA muhabirine yapılan yazılı açıklamada, şirketin WB Travel markasıyla Türkiye ve Mısır'da faaliyete geçtiği kaydedildi.

Tur şirketi FUN&SUN ile ortaklık yapıldığı bilgisine yer verilen açıklamada, Antalya'nın Kemer ilçesindeki "WB Travel Anita Matiate" adlı otelin bu kapsamda faaliyete geçtiği belirtildi.

Türkiye ve Mısır'daki otellerin aile odaklı tatil köyleri olarak tasarlandığına işaret edilen açıklamada, WB Travel üzerinden çevrim içi otel, uçak bileti ve turlar için rezervasyon yapılabildiği ifade edildi.

Açıklamada, Wildberries'in WB Travel markasıyla Türkiye ve Mısır’da bu yıl yeni oteller açmayı planladığı da duyuruldu.

Rusya'da 2004 yılında faaliyete geçen Wildberries, Kazakistan, Gürcistan ve Belarus dahil çok sayıda ülkede kullanıcılara ürün ticareti gibi çeşitli dijital platform hizmetleri sunuyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve noktahaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.