dask

Şanlıurfa'da tarihi eser operasyonunda 4 şüpheli yakalandı

Gündem (AA) - Anadolu Ajansı | 25.03.2026 - 12:48, Güncelleme: 25.03.2026 - 13:41 143 kez okundu.
 

Şanlıurfa'da tarihi eser operasyonunda 4 şüpheli yakalandı

Şanlıurfa'da tarihi eser operasyonunda 4 şüpheli yakalandı
ŞANLIURFA (AA) - Şanlıurfa'nın Karaköprü ilçesinde 17. yüzyıla ait olduğu değerlendirilen 8 tablo ele geçirildi. Valilikten yapılan açıklamaya göre, İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi (KOM) ekipleri, 4 zanlının tarihi değeri bulunan tabloları satmak için müşteri aradığını belirledi. Ekiplerce, şüphelilerin bulunduğu araç durdurularak arama yapıldı. Araçta 17. yüzyıla ait olduğu değerlendirilen 8 tablo, 1 ruhsatsız tabanca ve 11 mermi ele geçirildi. Gözaltına alınan 4 şüphelinin jandarmadaki işlemleri sürüyor.
Şanlıurfa'da tarihi eser operasyonunda 4 şüpheli yakalandı

ŞANLIURFA (AA) - Şanlıurfa'nın Karaköprü ilçesinde 17. yüzyıla ait olduğu değerlendirilen 8 tablo ele geçirildi.

Valilikten yapılan açıklamaya göre, İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi (KOM) ekipleri, 4 zanlının tarihi değeri bulunan tabloları satmak için müşteri aradığını belirledi.

Ekiplerce, şüphelilerin bulunduğu araç durdurularak arama yapıldı.

Araçta 17. yüzyıla ait olduğu değerlendirilen 8 tablo, 1 ruhsatsız tabanca ve 11 mermi ele geçirildi.

Gözaltına alınan 4 şüphelinin jandarmadaki işlemleri sürüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve noktahaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.