dask

Satranç oyuncuları Ediz Gürel ile Van Foreest arasındaki özel maçta altıncı oyun tamamlandı

Spor (AA) - Anadolu Ajansı | 17.02.2026 - 09:00, Güncelleme: 17.02.2026 - 09:56 555 kez okundu.
 

Satranç oyuncuları Ediz Gürel ile Van Foreest arasındaki özel maçta altıncı oyun tamamlandı

- Klasik bölümün son maçını, Hollandalı Jorden van Foreest kazandı
ANKARA (AA) - Büyükusta (GM) ünvanlı satranç oyuncusu Ediz Gürel'in Hollandalı Jorden van Foreest ile karşılaştığı özel maçta altıncı oyun tamamlandı. Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü ile Türkiye Satranç Federasyonu arasında imzalanan protokol kapsamında düzenlenen Ediz Gürel-Jorden van Foreest ikili maçında klasik bölümün, altıncı ve son maçı oynandı. Dünya sıralamasının 74. basamağındaki Ediz ile klasmanın 30 numarası Van Foreest arasında bugünkü maçta kıyasıya mücadele yaşanırken, günün kazananı GM Jorden van Foreest oldu. Böylece maçta skor 4,5-1,5 Jorden van Foreest lehine oluşurken, toplam puan durumunda da 13,5-4,5 Van Foreest'in üstünlüğü oluştu. Yarın saat 10.00'da FreeStyle maçlarıyla başlayacak turnuva, saat 14.00'te yıldırım maçlarıyla devam edecek. Turnuva, saat 17.00'de düzenlenecek ödül töreni ile sona erecek.
- Klasik bölümün son maçını, Hollandalı Jorden van Foreest kazandı

ANKARA (AA) - Büyükusta (GM) ünvanlı satranç oyuncusu Ediz Gürel'in Hollandalı Jorden van Foreest ile karşılaştığı özel maçta altıncı oyun tamamlandı.

Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü ile Türkiye Satranç Federasyonu arasında imzalanan protokol kapsamında düzenlenen Ediz Gürel-Jorden van Foreest ikili maçında klasik bölümün, altıncı ve son maçı oynandı.

Dünya sıralamasının 74. basamağındaki Ediz ile klasmanın 30 numarası Van Foreest arasında bugünkü maçta kıyasıya mücadele yaşanırken, günün kazananı GM Jorden van Foreest oldu.

Böylece maçta skor 4,5-1,5 Jorden van Foreest lehine oluşurken, toplam puan durumunda da 13,5-4,5 Van Foreest'in üstünlüğü oluştu.

Yarın saat 10.00'da FreeStyle maçlarıyla başlayacak turnuva, saat 14.00'te yıldırım maçlarıyla devam edecek.

Turnuva, saat 17.00'de düzenlenecek ödül töreni ile sona erecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve noktahaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.