dask

Serbest Dalış Havuz Dünya Şampiyonası Sırbistan'da yapılacak

Spor (AA) - Anadolu Ajansı | 03.06.2026 - 12:54, Güncelleme: 03.06.2026 - 13:19 73 kez okundu.
 

Serbest Dalış Havuz Dünya Şampiyonası Sırbistan'da yapılacak

- Organizasyonda Türkiye'yi 15 sporcu temsil edecek
ANKARA (AA) - Serbest Dalış Havuz Dünya Şampiyonası 9-15 Haziran tarihlerinde Sırbistan'da yapılacak. Türkiye Sualtı Sporları Federasyonunun (TSSF) açıklamasına göre Novi Sad kentindeki organizasyonda Türkiye'yi 10 kadın ve 5 erkek sporcu temsil edecek. Milli takım kadrosunda kadınlarda Nida Bulut, Sude Fidan, Kardelen Çarpar, Zeynep Elbir, Zeynep Aydemir, Asya Ceren Yılmaz, Irmak Doğruel, Duru Çevir, Yağmur Ergün, Ada Olpak ve Elif Ak Yıldız, erkeklerde ise Ediz Duman, Yusuf Kıvanç Erkan, Timur Alp Kuru ve Polat Kaan Perçiner yer alacak.    
- Organizasyonda Türkiye'yi 15 sporcu temsil edecek

ANKARA (AA) - Serbest Dalış Havuz Dünya Şampiyonası 9-15 Haziran tarihlerinde Sırbistan'da yapılacak.

Türkiye Sualtı Sporları Federasyonunun (TSSF) açıklamasına göre Novi Sad kentindeki organizasyonda Türkiye'yi 10 kadın ve 5 erkek sporcu temsil edecek.

Milli takım kadrosunda kadınlarda Nida Bulut, Sude Fidan, Kardelen Çarpar, Zeynep Elbir, Zeynep Aydemir, Asya Ceren Yılmaz, Irmak Doğruel, Duru Çevir, Yağmur Ergün, Ada Olpak ve Elif Ak Yıldız, erkeklerde ise Ediz Duman, Yusuf Kıvanç Erkan, Timur Alp Kuru ve Polat Kaan Perçiner yer alacak.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve noktahaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.