dask

Slovenya: Hastane ve okullar saldırıların hedefi olmamalı

Gündem (AA) - Anadolu Ajansı | 18.10.2023 - 09:28, Güncelleme: 18.10.2023 - 09:30 1085+ kez okundu.
 

Slovenya: Hastane ve okullar saldırıların hedefi olmamalı

Slovenya: Hastane ve okullar saldırıların hedefi olmamalı
LJUBLJANA (AA) - Slovenya Dış ve Avrupa İşleri Bakanlığı, Gazze'deki hastane saldırısına ilişkin yaptığı açıklamada, hastane ve okulların asla saldırılan hedefi olmaması gerektiğini belirtti. Bakanlık, İsrail'in Gazze'deki el-Ehli Baptist Hastanesi'ni bombalamasının ardından sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu. Paylaşımda, "Gazze'de aralarında kadın ve çocukların da bulunduğu yüzlerce sivilin ölüm haberi karşısında şok olduk, dehşete düştük. Hastane ve okullar asla saldırıların hedefi olmamalı. Slovenya, uluslararası insani hukuka saygı gösterilmesi çağrısında bulunmakta. Siviller hedef alınmamalı, rehine veya kalkan olarak kullanılmamalı." ifadelerine yer verildi. Gazze'deki Sağlık Bakanlığı Sözcüsü Eşref el-Kudra, AA muhabirine yaptığı açıklamada, İsrail'in Gazze'deki el-Ehli Baptist Hastanesi'ni bombalaması sonucu ölenlerin sayısının 500'e yükseldiğini bildirmişti.
Slovenya: Hastane ve okullar saldırıların hedefi olmamalı

LJUBLJANA (AA) - Slovenya Dış ve Avrupa İşleri Bakanlığı, Gazze'deki hastane saldırısına ilişkin yaptığı açıklamada, hastane ve okulların asla saldırılan hedefi olmaması gerektiğini belirtti.

Bakanlık, İsrail'in Gazze'deki el-Ehli Baptist Hastanesi'ni bombalamasının ardından sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu.

Paylaşımda, "Gazze'de aralarında kadın ve çocukların da bulunduğu yüzlerce sivilin ölüm haberi karşısında şok olduk, dehşete düştük. Hastane ve okullar asla saldırıların hedefi olmamalı. Slovenya, uluslararası insani hukuka saygı gösterilmesi çağrısında bulunmakta. Siviller hedef alınmamalı, rehine veya kalkan olarak kullanılmamalı." ifadelerine yer verildi.

Gazze'deki Sağlık Bakanlığı Sözcüsü Eşref el-Kudra, AA muhabirine yaptığı açıklamada, İsrail'in Gazze'deki el-Ehli Baptist Hastanesi'ni bombalaması sonucu ölenlerin sayısının 500'e yükseldiğini bildirmişti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve noktahaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.