dask

Tayvan açıklarında 5,6 büyüklüğünde deprem meydana geldi

Gündem (AA) - Anadolu Ajansı | 12.05.2026 - 14:27, Güncelleme: 12.05.2026 - 15:12 194 kez okundu.
 

Tayvan açıklarında 5,6 büyüklüğünde deprem meydana geldi

Tayvan açıklarında 5,6 büyüklüğünde deprem meydana geldi
PEKİN (AA) - Tayvan'ın güneydoğusundaki Taitung ili açıklarında 5,6 büyüklüğünde deprem meydana geldiği bildirildi. Merkezi Meteoroloji Bürosundan (CWA) yapılan açıklamaya göre, merkez üssü Taitung'un 66,8 kilometre kuzeydoğusu olan deprem, 22,9 kilometre derinlikte kaydedildi. 5,6 büyüklüğündeki deprem, Taitung'un yanı sıra Ada'nın doğu kıyısındaki diğer yerleşimlerde de hissedildi. Depremin ardından can veya mal kaybı bildirilmedi.
Tayvan açıklarında 5,6 büyüklüğünde deprem meydana geldi

PEKİN (AA) - Tayvan'ın güneydoğusundaki Taitung ili açıklarında 5,6 büyüklüğünde deprem meydana geldiği bildirildi.

Merkezi Meteoroloji Bürosundan (CWA) yapılan açıklamaya göre, merkez üssü Taitung'un 66,8 kilometre kuzeydoğusu olan deprem, 22,9 kilometre derinlikte kaydedildi.

5,6 büyüklüğündeki deprem, Taitung'un yanı sıra Ada'nın doğu kıyısındaki diğer yerleşimlerde de hissedildi.

Depremin ardından can veya mal kaybı bildirilmedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve noktahaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.