dask

Tekirdağ'da poyraz nedeniyle 5 gündür aksayan deniz ulaşımı normale döndü

Gündem (AA) - Anadolu Ajansı | 17.01.2025 - 13:51, Güncelleme: 17.01.2025 - 13:28 2162+ kez okundu.
 

Tekirdağ'da poyraz nedeniyle 5 gündür aksayan deniz ulaşımı normale döndü

TEKİRDAĞ (AA) - Tekirdağ'da 5 gündür süren poyrazın etkisini yitirmesiyle deniz ulaşımı normale döndü.Bölgede hızı zaman zaman saatte 40 kilometreye ulaşan poyraz nedeniyle Tekirdağ sahiline demirleyen yerli ve yabancı bandıralı 9 şilep ile tanker, rüzgarın etkisini yitirmesiyle yollarına devam etti.Süleymanpaşa Su Ürünleri Kooperatifi Başkanı İbrahim Pehlivanoğlu, AA muhabirine, poyrazın etkisini yitirmesiyle balıkçıların avcılık faaliyetlerine başladığını söyledi.Balıkçıların Marmara Denizi'nde nasibini aradığını belirten Pehlivanoğlu, "Şiddetli poyraz nedeniyle balıkçılarımız denize açılamadı. Havanın düzelmesiyle balıkçı arkadaşlarımız, çapari, istavrit, tekir ve çinekop avcılığı yapıyor. Vatandaşlarımız inşallah uygun ve taze balık yemeye devam edecek." diye konuştu.

TEKİRDAĞ (AA) - Tekirdağ'da 5 gündür süren poyrazın etkisini yitirmesiyle deniz ulaşımı normale döndü.

Bölgede hızı zaman zaman saatte 40 kilometreye ulaşan poyraz nedeniyle Tekirdağ sahiline demirleyen yerli ve yabancı bandıralı 9 şilep ile tanker, rüzgarın etkisini yitirmesiyle yollarına devam etti.

Süleymanpaşa Su Ürünleri Kooperatifi Başkanı İbrahim Pehlivanoğlu, AA muhabirine, poyrazın etkisini yitirmesiyle balıkçıların avcılık faaliyetlerine başladığını söyledi.

Balıkçıların Marmara Denizi'nde nasibini aradığını belirten Pehlivanoğlu, "Şiddetli poyraz nedeniyle balıkçılarımız denize açılamadı. Havanın düzelmesiyle balıkçı arkadaşlarımız, çapari, istavrit, tekir ve çinekop avcılığı yapıyor. Vatandaşlarımız inşallah uygun ve taze balık yemeye devam edecek." diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve noktahaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.