dask

Tekirdağ'da yaşlı kadını dolandıran 2 şüpheli tutuklandı

Gündem (AA) - Anadolu Ajansı | 08.01.2026 - 10:30, Güncelleme: 08.01.2026 - 10:39 346 kez okundu.
 

Tekirdağ'da yaşlı kadını dolandıran 2 şüpheli tutuklandı

Tekirdağ'da yaşlı kadını dolandıran 2 şüpheli tutuklandı
TEKİRDAĞ (AA) - Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde, telefonla dolandırılan yaşlı kadının yaklaşık 2,5 milyon lira değerindeki altın ve ziynet eşyasını aldığı belirlenen 2 şüpheli tutuklandı. Nusratiye Mahallesi Mavili Bahçe Sokak'ta yaşayan A.A. (76), cep telefonundan arayan ve kendisini başkomiser olarak tanıtan kişinin, örgüt üyelerine yönelik operasyon yapılacağını, evinde bulunan para ve ziynet eşyaları üzerinde parmak izi çalışması yapılacağını söylemesi üzerine ikna oldu. Şüpheli, devlet-vatandaş işbirliğiyle operasyon gerçekleştirileceğini belirterek, A.A'nın telefonu kapatmadan yanına gönderdiği bir kişiye altın ve ziynet eşyalarını teslim etmesini istedi. Yaklaşık 2,5 milyon lira değerindeki altın ve ziynet eşyasını teslim ettikten bir süre sonra dolandırıldığını fark eden yaşlı kadın, polis merkezine giderek şikayetçi oldu. İhbar üzerine çalışma başlatan Çorlu Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, şüphelilerin kimliklerini tespit etti. İstanbul'da saklandıkları adrese düzenlenen operasyonla G.Ç. (17) ve G.Ç. (51) gözaltına alındı. Çorlu'ya getirilen şüpheliler, emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildikleri adliyede çıkarıldığı hakimlikçe tutuklandı.
Tekirdağ'da yaşlı kadını dolandıran 2 şüpheli tutuklandı

TEKİRDAĞ (AA) - Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde, telefonla dolandırılan yaşlı kadının yaklaşık 2,5 milyon lira değerindeki altın ve ziynet eşyasını aldığı belirlenen 2 şüpheli tutuklandı.

Nusratiye Mahallesi Mavili Bahçe Sokak'ta yaşayan A.A. (76), cep telefonundan arayan ve kendisini başkomiser olarak tanıtan kişinin, örgüt üyelerine yönelik operasyon yapılacağını, evinde bulunan para ve ziynet eşyaları üzerinde parmak izi çalışması yapılacağını söylemesi üzerine ikna oldu.

Şüpheli, devlet-vatandaş işbirliğiyle operasyon gerçekleştirileceğini belirterek, A.A'nın telefonu kapatmadan yanına gönderdiği bir kişiye altın ve ziynet eşyalarını teslim etmesini istedi.

Yaklaşık 2,5 milyon lira değerindeki altın ve ziynet eşyasını teslim ettikten bir süre sonra dolandırıldığını fark eden yaşlı kadın, polis merkezine giderek şikayetçi oldu.

İhbar üzerine çalışma başlatan Çorlu Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, şüphelilerin kimliklerini tespit etti.

İstanbul'da saklandıkları adrese düzenlenen operasyonla G.Ç. (17) ve G.Ç. (51) gözaltına alındı.

Çorlu'ya getirilen şüpheliler, emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildikleri adliyede çıkarıldığı hakimlikçe tutuklandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve noktahaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.