dask

Tuşba'da yol çalışmaları sürüyor

Gündem (AA) - Anadolu Ajansı | 13.09.2023 - 12:26, Güncelleme: 13.09.2023 - 13:14 2525+ kez okundu.
 

Tuşba'da yol çalışmaları sürüyor

Tuşba'da yol çalışmaları sürüyor
VAN (AA) - Van'ın Tuşba ilçesinde kilitli parke taşı ve asfalt çalışmaları sürüyor. Tuşba Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, cadde ve sokakları modern bir görünüme kavuşturmak için çalışma yürütülüyor. Bu kapsamda, ilçe genelinde 165 bin metrekare kilitli parke taşı serimi gerçekleştirildi. Belediye Başkanı Salih Akman, yol sorunu tamamen bitmiş bir Tuşba hayaliyle yola çıktıklarını söyledi. Kırsal mahalleleri yazın tozdan, kışın çamurdan kurtarmak için başlattıkları yol çalışması seferberliğinin devam ettiğini belirten Akman, "Bu çalışmayla göreve geldiğimizden bu güne kadar 550 bin metrekare kilitli parke taşı çalışması yapmış olacağız. Böylelikle kırsal mahallelerimizde kilitli parke taşı veya asfalt çalışması yapılmayan hiçbir kırsal mahallemiz kalmayacak. Bunun yanında sel, su baskınları ve heyelana karşı da önlemlerimizi alıyoruz. Sadece bu yıl yapılan kilitli parke taşı çalışmaları kapsamında menfezler için 6 bin metre koruge boru kullandık." diye konuştu.
Tuşba'da yol çalışmaları sürüyor

VAN (AA) - Van'ın Tuşba ilçesinde kilitli parke taşı ve asfalt çalışmaları sürüyor.

Tuşba Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, cadde ve sokakları modern bir görünüme kavuşturmak için çalışma yürütülüyor.

Bu kapsamda, ilçe genelinde 165 bin metrekare kilitli parke taşı serimi gerçekleştirildi.

Belediye Başkanı Salih Akman, yol sorunu tamamen bitmiş bir Tuşba hayaliyle yola çıktıklarını söyledi.

Kırsal mahalleleri yazın tozdan, kışın çamurdan kurtarmak için başlattıkları yol çalışması seferberliğinin devam ettiğini belirten Akman, "Bu çalışmayla göreve geldiğimizden bu güne kadar 550 bin metrekare kilitli parke taşı çalışması yapmış olacağız. Böylelikle kırsal mahallelerimizde kilitli parke taşı veya asfalt çalışması yapılmayan hiçbir kırsal mahallemiz kalmayacak. Bunun yanında sel, su baskınları ve heyelana karşı da önlemlerimizi alıyoruz. Sadece bu yıl yapılan kilitli parke taşı çalışmaları kapsamında menfezler için 6 bin metre koruge boru kullandık." diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve noktahaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.