dask

Uluslararası Balkan Üniversitesinin yeni yönetim kurulu üyeleri seçildi

Gündem (AA) - Anadolu Ajansı | 10.02.2026 - 13:08, Güncelleme: 10.02.2026 - 14:29 189 kez okundu.
 

Uluslararası Balkan Üniversitesinin yeni yönetim kurulu üyeleri seçildi

Uluslararası Balkan Üniversitesinin yeni yönetim kurulu üyeleri seçildi
ÜSKÜP (AA) - Uluslararası Balkan Üniversitesinin (IBU) yeni yönetim kurulu üyeleri seçildi. Üniversiteden yapılan açıklamaya göre, yeni Yönetim Kurulu Üyelerinin seçimi için gerçekleştirilen toplantıda, IBU'nun Yönetim Kurulu Başkanlığına 2017-2025 arasında Halkbank Üsküp Genel Müdürlüğü yaptıktan sonra Türkiye'deki Halk Katılım Bankasına genel müdür olarak atanan Bilal Sucubaşı getirildi. Sucubaşı'nın IBU'nun Yönetim Kurulu Başkanlığına getirilmesiyle üniversitenin gelişimi, eğitim kalitesinin artırılması ve uluslararası işbirliklerinin güçlendirilmesi kapsamında yeni bir dönem başlamış oldu. Eski Başkan Recep Süleyman Özdil de IBU'ya uzun yıllardır verdiği katkılarından dolayı "Onursal Başkan" seçildi. Toplantıda, IBU Yönetim Kurulu ve Denetim Kurulunun yeni üyeleri de belirlendi. Yeni yönetim kurulu üyeleri arasında Aydoğan Ademoski, Eser Cevahir, Salih Murat, Murat Kırkan, Süleyman Karakuş ve Kenan Mazlami yer aldı. Yeni yönetim, daha ileri düzeyde uluslararasılaşma, öğretim programlarının modernizasyonu ve öğrenci standartlarının iyileştirilmesi için çalışacak.
Uluslararası Balkan Üniversitesinin yeni yönetim kurulu üyeleri seçildi

ÜSKÜP (AA) - Uluslararası Balkan Üniversitesinin (IBU) yeni yönetim kurulu üyeleri seçildi.

Üniversiteden yapılan açıklamaya göre, yeni Yönetim Kurulu Üyelerinin seçimi için gerçekleştirilen toplantıda, IBU'nun Yönetim Kurulu Başkanlığına 2017-2025 arasında Halkbank Üsküp Genel Müdürlüğü yaptıktan sonra Türkiye'deki Halk Katılım Bankasına genel müdür olarak atanan Bilal Sucubaşı getirildi.

Sucubaşı'nın IBU'nun Yönetim Kurulu Başkanlığına getirilmesiyle üniversitenin gelişimi, eğitim kalitesinin artırılması ve uluslararası işbirliklerinin güçlendirilmesi kapsamında yeni bir dönem başlamış oldu.

Eski Başkan Recep Süleyman Özdil de IBU'ya uzun yıllardır verdiği katkılarından dolayı "Onursal Başkan" seçildi.

Toplantıda, IBU Yönetim Kurulu ve Denetim Kurulunun yeni üyeleri de belirlendi. Yeni yönetim kurulu üyeleri arasında Aydoğan Ademoski, Eser Cevahir, Salih Murat, Murat Kırkan, Süleyman Karakuş ve Kenan Mazlami yer aldı.

Yeni yönetim, daha ileri düzeyde uluslararasılaşma, öğretim programlarının modernizasyonu ve öğrenci standartlarının iyileştirilmesi için çalışacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve noktahaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.