dask

Ümit, Genç ve 21 Yaş Altı Dünya Karate Şampiyonası, Konya'da sürüyor

Spor (AA) - Anadolu Ajansı | 27.10.2022 - 21:30, Güncelleme: 27.10.2022 - 21:11 1257+ kez okundu.
 

Ümit, Genç ve 21 Yaş Altı Dünya Karate Şampiyonası, Konya'da sürüyor

- Şampiyonada milli sporcular Buse Kılıç, Enes Fatih Kurt ve Yusuf Eren Temizel, finale kaldı
KONYA (AA) - Konya'da düzenlenen 12. Ümit, Genç ve 21 Yaş Altı Dünya Karate Şampiyonası'nda ikinci gün müsabakaları tamamlandı.Karatay Uluslararası Spor ve Kongre Merkezi'ndeki organizasyonun ikinci gününde ümit kadınlar kumitede Nehir Kılıç (-47) ve Buse Kılıç (-54), genç erkekler kumitede Süleyman Aydemir (-76), Nuri Kılıç (-55), Yusuf Kılıç (-61), Enes Fatih Kurt (-68) ve Yusuf Eren Temizel (+76), genç kadınlar kumitede ise Hatice Sena Kayacan (-48), Nisa Sazak (-53), Hira Nur Yalçın (-59) ve Elif Güneş (+59) tatamiye çıktı.Milli sporculardan Buse Kılıç, Enes Fatih Kurt ve Yusuf Eren Temizel, rakiplerini eleyerek finale kaldı. Süleyman Aydemir, Nehir Kılıç ve Hatice Sena Kayacan ise üçüncülük maçına çıkacak. Nuri Kılıç, Yusuf Kılıç, Nisa Sazak, Hira Nur Yalçın ve Elif Güneş, rakiplerine elenerek turnuvaya veda etti.Şampiyona, 30 Ekim Pazar günü sona erecek.
- Şampiyonada milli sporcular Buse Kılıç, Enes Fatih Kurt ve Yusuf Eren Temizel, finale kaldı

KONYA (AA) - Konya'da düzenlenen 12. Ümit, Genç ve 21 Yaş Altı Dünya Karate Şampiyonası'nda ikinci gün müsabakaları tamamlandı.

Karatay Uluslararası Spor ve Kongre Merkezi'ndeki organizasyonun ikinci gününde ümit kadınlar kumitede Nehir Kılıç (-47) ve Buse Kılıç (-54), genç erkekler kumitede Süleyman Aydemir (-76), Nuri Kılıç (-55), Yusuf Kılıç (-61), Enes Fatih Kurt (-68) ve Yusuf Eren Temizel (+76), genç kadınlar kumitede ise Hatice Sena Kayacan (-48), Nisa Sazak (-53), Hira Nur Yalçın (-59) ve Elif Güneş (+59) tatamiye çıktı.

Milli sporculardan Buse Kılıç, Enes Fatih Kurt ve Yusuf Eren Temizel, rakiplerini eleyerek finale kaldı. Süleyman Aydemir, Nehir Kılıç ve Hatice Sena Kayacan ise üçüncülük maçına çıkacak. Nuri Kılıç, Yusuf Kılıç, Nisa Sazak, Hira Nur Yalçın ve Elif Güneş, rakiplerine elenerek turnuvaya veda etti.

Şampiyona, 30 Ekim Pazar günü sona erecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve noktahaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.